Meeste artikelen voorradig !!!
Levering op korte termijn
0 items
Totaalprijs: € 0,00 Naar winkelwagen
Meer info
Het trainingshirt is gemaakt van hoogwaardige coolmax stof, waardoor de huid droog blijft. Hierdoor koel je niet snel af en kun je optimaal trainen. Het damesmodel is een getailleerd.
Meer info
Het trainingshirt is gemaakt van hoogwaardige coolmax stof, waardoor de huid droog blijft. Hierdoor koel je niet snel af en kun je optimaal trainen.
Meer info
Het presentatiepak is zeer geschikt om te gebruiken voor de warming-up. Bovendien is het representatief om te dragen voor en na afloop van de wedstrijd. Het damesmodel is getailleerd. Dit betreft een compleet pak. Indien een losse broek of los...
Meer info
Het presentatiepak is zeer geschikt om te gebruiken voor de warming-up. Bovendien is het representatief om te dragen voor en na afloop van de wedstrijd. Dit betreft een compleet pak. Indien een losse broek of los jasje gewenst is, dan kan dit los...
Meer info
Trainingspak Jeugd
€ 40.00
Het trainingspak is van 270 grams robuust polyester. Het pak is extra sterk en zeer geschikt om in te trainen of te gebruiken voor de warming-up. Bovendien is het representatief om te dragen voor en na afloop van de wedstrijd.
Meer info
Sokken
€ 7.50
De KOAG-sok is zwart met het clublogo in geel. De sok is van een perfecte kwaliteit en in de stijl van de vereniging.
Meer info
Kousen
€ 10.00
De KOAG-kous is zwart met het clublogo in geel. De kous is van een perfecte kwaliteit en in de stijl van de vereniging.